Auto Huren in Malaga?

Autoverhuur

Ga je op vakantie en wil je graag voordelig een auto huren in Malaga? Daar kunnen wij je bij helpen: als je bij Reikon Holidays een vakantie boekt krijg je maar liefst 15% korting bij autoverhuurbedrijf DELPASO Car Hire! DELPASO Car Hire is een bekend verhuurbedrijf vlakbij Malaga Airport. Hier worden verschillende soorten auto’s voor een goede prijs verhuurd . Wij werken al enige tijd samen met DELPASO, en kunnen onze gasten daarom een gereduceerd tarief aanbieden.

Bezienswaardigheden rondom Malaga

In de omgeving van Malaga zijn talloze bezienswaardigheden te ontdekken met de auto. Ben jij lekker ondernemend tijdens je vakantie? Dan kun je in Andalusië je geluk niet op! Dus wil je een van de zonnige stranden in de omgeving bezoeken, of de historische weg genaamd Camino del Rey  lopen? Of wil je de beroemde grotten van Nerja bekijken of het bijzondere Alhambra in Granada leren kennen? Met een auto zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus wil je een auto huren in Malaga? Boek dan bij ons en profiteer van de korting!

En als je na een bijzondere dag vol nieuwe indrukken lekker uit wilt rusten, zit je in onze mooie appartementen met goede bedden, een luxe douche en goede WiFi natuurlijk helemaal goed. Dat is lekker thuiskomen!

Via Reikon Holidays kunt u bij DELPASO Car Hire een auto huren met 15% korting.

Informeer naar de voorwaarden.

Auto Huren Malaga