Hoe vind ik goedkope vluchten naar Malaga?

hoe vind ik goedkope vluchten naar Malaga

Hoe vind ik goedkope vluchten naar Malaga?

Malaga… een heerlijke vakantie aan de Middellandse Zee staat je te wachten! Dat wordt genieten van de heerlijke Spaanse keuken, het mediterrane klimaat en de vriendelijke bevolking. Maar je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de vlucht naar Malaga, toch?

Hoe boek je goedkope vluchten naar Malaga?

Tip 1:

Vergelijk eenvoudig en vlug alle beschikbare vluchten naar Málaga op o.a. prijs, vliegtijd en maatschappij. Als je een vliegticket zoekt en boekt naar Málaga, dan heb je de keuze uit verschillende vergelijkingssites. Al deze vergelijkingssites verkopen vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen maar ze roepen allemaal dat ze de goedkoopste zijn.

Het is daarom belangrijk dat je zelf een vergelijking gaat maken bij de verschillende aanbieders, zodat je de beste en goedkoopste vliegtickets kunt boeken! Zoek niet op maar één website naar de beste vluchten, maar kijk uitgebreider naar meerdere websites.

Vergelijk de resultaten van vergelijkingssites ook vooral met de websites van vliegtuigmaatschappijen zelf. Het kan zijn dat er een korting is op een vlucht die alleen via de eigen website wordt gegeven, of dat ze een optie aanbieden die niet in de resultaten van een zoekmachine tevoorschijn komt.
vakantie malaga
vlucht zoeken malaga

Tip 2:

Sommige websites zeggen dat je op dinsdag het goedkoopst vliegt, andere vinden woensdag dan weer het goedkoopst, nog anderen zeggen dat je altijd ’s ochtends moet vliegen, ongeacht de dag. De waarheid is echter dat geen enkele van deze regels consequent opgaat. Wel is het zo dat je vaak doordeweeks goedkoper vliegt dan in het weekend, en dat hele vroege vluchten doorgaans goedkoper zijn doordat ze minder snel vol komen te zitten dan latere vluchten. Maar hier zijn helaas veel uitzonderingen op. Wat nu te doen? Eigenlijk is het best eenvoudig om de goedkopere momenten te identificeren. Met websites als Vliegtickets.nl kan je een vertrekpunt en bestemming aangeven en vervolgens als vertrekdatum de goedkoopste datum selecteren.

Tip 3:

En heb je dan een vlucht gevonden houdt dan rekening met de 24 uurs regel. Wanneer de tickets van uw vlucht nadat je geboekt hebt opeens een stuk goedkoper worden aangeboden, bel je de luchtvaartmaatschappij beter meteen op en annuleer je de boeking. Dit kan vaak tot 24 uur (of 48 uur) na het boeken zonder extra kosten. Vervolgens kan je de andere, goedkopere tickets boeken.

Tip 4:

Veel onderzoeken geven aan dat je op dinsdagmiddag de goedkoopste vluchten boekt. Ook wordt er gezegd dat je ’s ochtends vroeg de beste deals kan vinden, en dat zes weken voor een vlucht de prijzen vaak onder de standaard prijs droppen. Dit komt omdat een vlucht alleen maar duurder wordt naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn, tenzij er in de laatste paar dagen blijkt dat het vliegtuig nog lang niet vol zit. Wanneer je dus weet dat je naar Malaga wilt en wanneer, doe je er goed aan om meteen te boeken, want door te wachten zul je de prijs hoogstwaarschijnlijk vaak alleen maar zien oplopen.

Het is echter ook zo dat je juist niet te vroeg wilt boeken. Een half jaar van tevoren liggen de uiteindelijke prijzen voor een vlucht bijvoorbeeld nog niet altijd vast of moeten er nog vluchten worden ingepland. Bij verschillende vergelijkingswebsites wordt er gelukkig aangegeven of men verwacht dat een vlucht nog al dan niet goedkoper wordt, zodat je weet of je even moet wachten.

Tip 5:

Social Media is misschien wel het belangrijkste wat je in de gaten moet houden.

Veel vliegtuigmaatschappijen zijn tegenwoordig ook op de sociale media te vinden, en geven soms korte deals op hun Twitter of voor de mensen die de maatschappij op Facebook volgen. Schrijf je dus niet alleen in voor nieuwsbrieven met aanbiedingen, maar volg maatschappijen ook op meerdere sociale media en stel eventueel notificaties in zodat u weet wanneer er een nieuwe aanbieding of uitverkoop online wordt gezet. Tussen alle luchtvaartmaatschappijen in de wereld wordt er behoorlijk geconcurreerd, wat resulteert in veel acties waardoor je goedkoper naar een Malaga toe kan vliegen. Hou deze dus zeker in de gaten!

skyscanner vluchten malaga
vliegtickets.nl vluchten malaga
cheaptickets.nl malaga

Tip 6:

Je hebt het waarschijnlijk wel al eens gehoord, maar vliegtickets worden zeker duurder als je al eens naar die vlucht gekeken hebt.
De cookies van je browser slaan je zoekgegevens op, waardoor de website die de vliegtickets aanbiedt weet dat je geïnteresseerd bent. Zorg daarom dat je een venster in incognito of privé modus opent voor je op zoek gaat naar de goedkoopste vliegtickets. Hierbij worden cookies niet opgeslagen en blijven prijzen dus hetzelfde.

Kortom, genoeg manieren om je vluchten naar Malaga voortaan een stuk goedkoper te boeken! Dan is het natuurlijk niet zo’n probleem meer om jezelf die paar dagen aan de Spaanse kust te gunnen. Wij heten je van harte welkom in onze appartementen! Boek nu bij Reikon Holidays, en we garanderen je een geweldige, ontspannen vakantie. See you soon!

[mvc_button btn_icon=”fa fa-bed” btn_text=”onze appartementen” btn_url=”https://reikonholidays.com/zoek-accommodatie/”]
Geen reactie's

Geef een reactie