Uw Vakantiehuis Verhuren?

Wij ontzorgen u bij alles!

Wij Verhuren Uw Vakantiehuis

Bent u eigenaar van een vakantiewoning in de regio Malaga, tussen Mijas en La Herradura (Almuñécar)? En zou u graag uw vakantiehuis verhuren? In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Reikon Holidays: uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en Louise & Ruben ontzorgen u bij alles.

Wat wij u bieden:

Reikon Holidays zal uw vakantiewoning / appartement onder de aandacht brengen van miljoenen potentiele klanten via de website van Reikon Holidays en via diverse andere websites. Reikon Holidays maakt een fotoreportage van uw woning, bepaalt (indien u wenst samen met u) de huurprijzen per periode en onderhoudt contact met geïnteresseerde klanten. Boekingsaanvragen worden op zijn laatst binnen een paar uur na aanvraag door geïnteresseerde klanten beantwoord, en we kunnen een auto voor hen huren indien gewenst.

Huurcontract en Contactpersonen

Met de klant wordt een huurcontract afgesloten, uw sleutels worden het hele jaar beheerd en uw woning wordt na ieder verhuur grondig schoongemaakt. Louise & Ruben zijn gedurende het gehele verblijf van de klanten de contactpersonen bij vragen of problemen (bijvoorbeeld bij ongelukken of technische problemen in de woning). Ook het financiële deel handelen wij met de klanten af, uiteraard in overleg met u. Tot slot fungeren wij ook als aanspreekpunt voor lokale instanties, indien nodig en door u gewenst.

Licentie woning verhuren

De woningen die door Reikon Holidays verhuurd worden voldoen aan de eisen van Andalusia holiday rental licence. Dit verwachten wij ook van uw woning/ appartement. Uiteraard informeren we u vooraf om welke eisen van de Spaanse overheid het hier gaat.

Wat zijn uw opbrengsten?

De volledige huur die klanten betalen komt naar u, op enkele posten na: in ruil voor het uit handen nemen van het beheer van uw woning/ appartement betaalt u Reikon Holidays een klein percentage van deze inkomsten, schoonmaakkosten (afhankelijk van de grootte van uw huis), de fotoreportage en ten slotte advertentiekosten op diverse websites.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier invullen, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!