6 Signalen dat je nodig op vakantie moet naar Malaga!

Jij moet nodig op vakantie naar Malaga, en je leest hier waarom!

1. Je weet niet meer welke kleur de zon nou ook alweer had.

Was het nou geel? Ja… ik geloof het wel. Als je eenmaal een aantal van die druilerige, donkere winterdagen hebt gehad, zou je niet meer weten hoe het ook alweer voelde: die warme, zachte zon in je gezicht en op je armen…

Waar we in Nederland helaas nog geen afscheid kunnen nemen van de winter(regen)jas, kun je in Málaga allang in korte mouwen over straat, met je blote voeten in het zand, en met je korte broek op het terras! Mis jij ook zo de zon op je gezicht en het zand tussen je tenen? Dan weet je dat je snel weer eens een vakantie naar de Spaanse droomstad moet boeken.

2. Je kunt geen AVG’tje meer zien…

Het kan heel vermoeiend zijn: elke dag opnieuw moeten bedenken wat je vandaag nou weer moet eten. Als je al dagenlang niet meer verder komt dan dat eeuwige AVG’tje, of als het spannendste wat je deze week op je bord hebt liggen nasi met kroepoek is, weet je dat het hard nodig is om weer eens de Zuid-Spaanse culinaire hoogstandjes te proeven. Want je vind toch echt geen betere verse espetos (loeiverse sardines van de barbecue) of jamón Ibérico dan aan de kust van Málaga! Oh ja, als je die appelsap of supermarktbier ook een beetje zat bent, kun je zeker je hart ophalen in Andalusië: hier weten ze als geen ander verse fruit-en-groentesapjes te maken, en is er geen tekort aan goede wijnen. En als je écht in de Zuid-Spaanse stemming bent, kun je een zelfgemaakte sangría met kaneel en vers fruit natuurlijk ook niet afslaan! Zelfs je toetje kun je met een gerust hart inruilen: de vanillevla kan uiteraard als kiespijn gemist worden als je de beste ijssalons van Málaga en omgeving eenmaal gevonden hebt.

3. Je prachtige zomeroutfits moeten weer eens uit de kast komen!

Dat ene leuke shirt, die goeie zomerschoenen, die korte broek die je nog niet eens gedragen hebt: wanneer ga je die nou eens aantrekken? In Nederland zal je nog even moeten wachten (tenzij je trek hebt in een week griep), maar voor in het zuiden van Europa zal je toch echt je nieuwe zomergarderobe in de aanslag moeten houden! Wat een pech zeg….

4. Het enige Spaans dat je hoort is van de serie Narcos

Als het enige spaans dat je oppikt van een stel drugsbazen op Netflix komt gaat er toch iets niet helemaal goed. Op een rijke woordenschat van alle mogelijke scheldwoorden na zul je daar weinig van opsteken. Als je altijd al eens spaans hebt willen leren zal je toch echt naar een Spaanstalig land moeten afreizen, zodat je echt goed kunt oefenen. Málaga biedt een grote diversiteit aan scholen aan, waar je voor een week tot een heel jaar zou kunnen studeren. En als je nou gewoon een paar zinnetjes bij wilt leren, zijn de Malagueños van de bakker en de supermarkt altijd beschikbaar voor een leuke oefensessie!

5. Je kunt je wekker wel uit het raam gooien

Daar gaan we weer: 7:00 in de ochtend, nog geen daglicht te zien buiten, en je wekker staat alweer vrolijk te toeteren. Waar het weekend vaak voorbij vliegt, lijkt dit moment in de ochtend altijd een eeuwigheid te duren. Niet echt de beste start van je dag… toch? Dan liever het Spaanse ritme: omdat je veel later eet en ’s avonds langer opblijft, kun je rustig langer blijven liggen in de ochtend: je hebt dan alsnog genoeg tijd voor een leuke dag! Dus voor iedereen die voor 9 uur geen normaal gesprek kan voeren en koffie nodig heeft om überhaupt iets voor elkaar te krijgen: geen zorgen. Er zijn plaatsen op aarde waar jouw ritme perfect in past, en waar je rustig om 10 uur met een uitgebreid ontbijtje op het balkon (met uitzicht op het strand) kan beginnen.

6. Je mist de geur van zonnebrand

Sommige mensen ruiken als guilty pleasure midden in de winter even aan hun fles zonnebrand. Raar? Nee hoor: geur is de beste trigger voor het ophalen van mooie herinneringen. De geur van zonnebrand trekt je terug naar al die mooie momenten op het terras, in de winkelstraten, op het strand met het zand tussen je tenen en het zoute zeewater in je haar… heerlijk toch? Helaas kun je niet vaak genoeg aan je fles zonnebrand snuiven om het échte vakantiegevoel weer te voelen. Daarvoor zal je toch echt een vakantie moeten boeken naar een van de beste zonbestemmingen van Europa. Wil jij dat die geweldige herinnering aan mooie vakanties uit het verleden meer wordt dan alleen een droom? Boek dan nu een vakantie bij ReikonHolidays, en we garanderen je dat je nieuwe herinneringen zult maken die alles overtreffen!

Wil jij nu ook naar Malaga?

Wij verhuren prachtige vakantieappartementen in de omgeving van Malaga. Boek nu, dan kan de voorpret beginnen! 

0 reacties