Auto Huren in Malaga?

Autoverhuur in Malaga

Malaga heeft een prachtige omgeving waar veel moois te ontdekken valt. Dit kan op veel verschillende manieren en een auto huren is er één van. Als je een auto huurt heb je de meeste vrijheid: je bepaalt zelf waar je heen gaat, wanneer je vertrekt en hoe lang je er blijft.

Met korting een auto huren in Malaga!

Om u veel tijd te besparen (er zijn veel aanbieders op de markt) heeft Reikon Holidays een samenwerking met auto verhuur bedrijf Delpaso Car. Delpaso Car is een betrouwbare partij en geeft onze huurders 15% korting. Delpaso Car is een echte autoverhuurder en geen broker/tussen-handelaar, die zelf geen auto’s heeft. Zo voorkomt u dat u uiteindelijk toch bij een minder adres terecht komt of dat er daar aan de balie discussie ontstaat over het type-verzekering dat u bij de broker afgesloten heeft.

Auto verhuur bedrijf Delpaso Car biedt verschillende huurauto’s aan van klein tot luxe. In de zomer kan het makkelijk wekenlang boven de 30 graden zijn. Een airco is dan geen overbodige luxe. Omdat Andalusië heuvelachtig is kan het plezieriger zijn niet het allerkleinste type huurauto te reserveren. Eén type groter scheelt vaak maar een paar euro per dag!

Hieronder kunt u met Reikon Holiday contact opnemen om uw huurauto reserveren, waarna voor u de huurauto zullen regelen en u tevens van 15% korting geniet.

Wil jij ook naar Malaga?

Wij verhuren prachtige vakantieappartementen in de omgeving van Malaga. 

0 reacties