Auto huren in Malaga

auto huren Malaga

Auto huren in Malaga

Malaga heeft een prachtige omgeving waar veel moois te ontdekken valt. Dit kan op veel verschillende manieren en een auto huren is er één van. Als je een auto huurt heb je de meeste vrijheid: je bepaalt zelf waar je heen gaat, wanneer je vertrekt en hoe lang je er blijft.

Om u veel tijd te besparen (er zijn veel aanbieders op de markt) heeft Reikon Holidays een samenwerking met auto verhuur bedrijf Delpaso Car. Delpaso Car is een betrouwbare partij en geeft onze huurders 15% korting. Delpaso Car is een echte autoverhuurder en geen broker/tussen-handelaar, die zelf geen auto’s heeft. Zo voorkomt u dat u uiteindelijk toch bij een minder adres terecht komt of dat er daar aan de balie discussie ontstaat over het type-verzekering dat u bij de broker afgesloten heeft.

Auto verhuur bedrijf Delpaso Car biedt verschillende huurauto’s aan van klein tot luxe. In de zomer kan het makkelijk wekenlang boven de 30 graden zijn. Een airco is dan geen overbodige luxe. Omdat Andalusië heuvelachtig is kan het plezieriger zijn niet het allerkleinste type huurauto te reserveren. Eén type groter scheelt vaak maar een paar euro per dag!

Hieronder kunt u met Reikon Holiday contact opnemen om uw huurauto reserveren, waarna voor u de huurauto zullen regelen en u tevens van 15% korting geniet.

 

Leuke daguitstapjes met de auto vanuit Malaga


CUEVA DE NERJA

CUEVA DE NERJA

45 min. rijden in oostelijke richting langs de kust op de A7.
Laat u verbazen door deze bijzondere druipsteengrot met prehistorische grotschilderingen, stalagmieten en een enorme stalactiet van wel 32 meter! We raden je aan om je tickets voor de Cueva de Nerja op voorhand te boeken via de website van de Fundación Cueva de Nerja.

Alcazaba

Granada

1,5 uur rijden in noordoostelijke richting op de A-92.
Ontdek de mysterie van het Alhambra. Dit middeleeuwse paleis en fort werd ooit bewoond door Moorse koningen, bedienden en soldaten. En ontdek een van de mooiste badhuizen is El Bañuelo. Dit is het oudste Arabische badhuis van Granada en bestaat al ruim 1000 jaar.

cordoba

CÓRDOBA

1 uur en 45 min. rijden op de A-45. De stad ligt in de Guadalquivir Vallei, net ten zuiden van het Sierra Morena gebergte. Bewonder de spectaculaire architectuur van het historische centrum van deze stad, die in de 10e eeuw de meest dichtbevolkte stad ter wereld was.

ronda

Ronda

1,5 rijden de route gaat over de A-357 en A-367. Dit is de snelste weg  maar dan mis je wel het fantastische uitzicht dat je te zien krijgt als je via Torremolinos, Mijas Costa, Marbella en San Pedro reist wat maar 20 minuten extra reistijd is. Een bezoek aan Ronda zou niet compleet zijn zonder een wandeling over Puente Nuevo. De oude brug uit 1616.

Voor meer leuke uitstapjes klik op Top 10 bezienswaardigheden:

Geen reactie's

Geef een reactie