La Cala de Mijas

Walhalla voor Golfliefhebbers en Families

Vakantie in Mijas Costa

Waarom op vakantie naar La Cala de Mijas?

Op vakantie naar La Cala de Mijas, dat ziet u vast wel zitten! La Cala de Mijas is een bekende plaats in het zuiden van Spanje. Deze gemeente ligt in de provincie Malaga met aan de oostkant de bekende badplaats Fuengirola, en ten westen de stad Marbella. La Cala de Mijas is, door deze gunstige ligging,  een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse bekende badplaatsen in het warme zuiden van Spanje. En ook als u lekker wilt relaxen aan het strand, leuke winkeltjes wilt bekijken of sportief bezig wilt zijn bent u in La Cala de Mijas aan het juiste adres.

 

Strand van Mijas Costa

Omdat zuid-Spanje veel zonuren heeft, is het hier goed vertoeven aan het strand. Het meest dichtbij gelegen strand is klein en gezellig. U treft er verschillende restaurantjes en u kunt volop genieten van de heerlijke Spaanse tapas en de welbekende sangria. In La Cala de Mijas zult u ongetwijfeld andere toeristen tegenkomen, maar massatoerisme is niet aan de orde. Een rustige, ontspannen vakantie is hier dus zeker mogelijk.

Ook als u zin heeft om wat meer te ondernemen hoeft u zich in La Cala de Mijas niet te vervelen. Door de ligging nabij historische steden als Malaga, Fuengirola en Marbella is er aan cultuur geen gebrek. Ook Mijas Pueblo, vlakbij gelegen, is een leuke plek om te bezoeken: dit Spaanse dorpje in de bergen heeft een geweldig uitzicht over de kust, en ook hier zijn vele restaurants, winkeltjes, klassiek Spaanse straatjes en pleintjes te vinden. Aan cultuur dus geen gebrek!

 

Golfvakantie in Zuid-Spanje

Maar La Cala de Mijas staat vooral bekend om de golfbanen. De appartementen van Reikon Holidays in La Cala de Mijas liggen dan ook op het bekende Calanova Sea Golf Resort, waar u als liefhebber van de golfsport uw hart op kunt halen. Mooie uitgestrekte banen met prachtige uitzichten en meerdere zwembaden om af te koelen: u vindt het er allemaal. Boek uw vakantie naar La Cala de Mijas bij Reikon Holidays!

 

 

Málaga Centrum: 20 minuten rijden