Rincón de La Victoria

Verstopt paradijs - vlak bij Málaga!

Rincón de La Victoria

Waarom op vakantie naar Rincon de la Victoria? Rincon de la Victoria is een plaats in het zuiden van Spanje en ligt in de provincie Malaga. Op dit moment wonen er ongeveer 41.000 mensen in Rincon de la Victoria. De plaats ligt direct aan de Middellandse Zee en is daarmee een perfecte vakantiebestemming. In Rincon de la Victoria is echter nog geen spoor van massatoerisme. U kunt hier dus nog genieten van het échte Spanje.

Rincon de la Victoria ligt aan een breed en lang schoon zandstrand. In de zomermaanden zult u hier veel Spaanse families treffen die, onder het genot van een barbecue, met elkaar genieten van de heerlijke zomeravonden. Want ook qua temperatuur is Rincon de la Victoria een heerlijke bestemming. Het regent er zelden en echt koud wordt het niet.

Mocht u de boulevard of het strand voor een dag achter willen laten, dan bent u vanuit Rincon de la Victoria in mum van tijd in een prachtige Spaanse stad. Malaga, Granada, Cueva de Nerja en Sevilla: vanuit Rincon de la Victoria is het allemaal prima te bereiken. Huur een auto, en verken de buurt!

Dus ziet u zo’n vakantie in de buurt van Malaga wel zitten? Reikon Holidays beschikt over twee studio’s en een royaal penthouse in Rincon de la Victoria, direct gelegen aan het strand, vlakbij Malaga, en van alle gemakken voorzien. Een vakantie naar Rincon de la Victoria boekt u bij Reikon Holidays!

 

 

Málaga Centrum: 20 minuten rijden